top of page

Meer dan een presentatie.

Ik ben Lukas Bannink, industrieel ontwerper, en ik zorg voor de digitale media. Bij digital media draait een presentatie niet alleen om het overbrengen van informatie, maar ook hoe we traditionele media kunnen complementeren met de hulp van technologie.

3D animatie & visualisatie

Interactieve software

Technologische toevoegingen

Visualiseren met een twist.

Door gebruik te maken van 3D animatie, kunnen producten, concepten of omgevingen tot leven komen. 

Animatie en visualisatie

Project MARCH

Project MARCH is een studententeam die een exoskelet maakt voor mensen met een dwarslaesie. Na hieraan aan meegewerkt te hebben, is een digitale showcase gemaakt.

Orion's Caravan

Ooit begonnen als een hobbyproject, Orion's Caravan is een shortfilm met daarmee de uitdaging om machines te animeren om ze gevoellens te geven. De film heeft op het moment meer dan 300,000 weergaven op youtube.

Digitale kunst

Om concepten te demonstreren, is het belangrijk om de geest te stimuleren. Daarom zijn producten en concepten daarom te vinden op onze artstation.

Interactieve software

Informatie presenteren is één ding, maar deze tot leven laten komen kan een concept volledig tot leven wekken. Door digitale omgevingen zoals virtual-reality te laten reageren met de gebruiker, kan daardoor ook een ervaring overgebracht worden.

Interactieve software

Koken als toen

Het torenmuseum in Valkenburg beschikt over een deels opgegraven Romeinse keuken. Door het keukengerei te 3D scannen, konden deze objecten weer tot leven komen. Dit werd gedaan door een spel te maken waarin mensen in de rol van een beginnende Romeinse kok te zetten. 

Critter Dash

Om kinderen te laten spelen en leren tegelijk, kunnen videogames gebruikt worden. Critter Dash is een mobiele game waarin kinderen leren om middelen efficiënt te gebruiken, om zo de kap van de bossen tegen te gaan.

Screenshot_20221003-130807_Mobile Alpha 08_edited.jpg

Technologische toevoegingen

Vormgeving hoeft niet alleen te bestaan uit representatie van data. Omdat Bannink Publiciteit de technische vaardigheden heeft om hun eigen producten te maken, is het daarom mogelijk om techniek te combineren met media.

Anker 1

Audiotour

Door een systeem te maken van verbonden draagbare apparaten, was het mogelijk om een audiotour te maken voor het Torenmuseum in Valkenburg. Door gebruik te maken van het touchscreen kon zo ook de achtergrond van het menu veranderen naar de zaal van de gebruiker. 

bottom of page